Visithaparandatornio -sidan använder cookies. Läs mer här. Genom att fortsätta godkänner

x

Konferera och bli inspirerad av två länders specialiteter!

Tidsskillnaden, olika kulturer och språk ger en internationell nyans till ditt möte. Vårt läge i hjärtat av Barents området, i närheten av fyra flygplatser möjliggör smidiga förbindelser till HaparandaTornio. Kombinera din konferens med ett besök på isbrytaren Sampo i Kemi eller Gammelstads kyrkby i Luleå, en skoterutflykt till det arktiska havet eller hälsa på jultomteni Rovaniemi. På kvällen kan du basta och koppla av samt njuta av tornedalsk gästfrihet och smakful mat.

Från små möten till stora kongresser - vi har ett stort utbud för era behov. Välkommen till en gränslös upplevelser.

Flyg

Flygplatsen närmast HaparandaTornio är Kemi-Tornio. Flera flyg per dag gör det lätt att resa från Helsingfors till Meri-Lappi.

Du kan åka vidare till HaparandaTornio med flygtaxi, som man måste boka i förväg. Flygplatserna i Oulu och Rovaniemi samt Luleå är belägna på ca 130 km:s avstånd från HaparandaTornio. De flygbolag som trafikerar rutterna hittar du på flygplatsernas egna hemsidor.

Du kan åka tåg eller buss från Uleåborg och Rovaniemi till HaparandaTornio. Från Luleå är det enkelt att resa med buss till HaparandaTornio.