Visithaparandatornio -sidan använder cookies. Läs mer här. Genom att fortsätta godkänner

x

Kukkolaforsen Turist & Konferens är ett konferens-, upplevelse- och kunskapscentrum i den Tornedalska världen, i hjärtat av Lappland. Den är belägen längs Torneälv, 14 km norr om HaparandaTornio, alldeles vid gränsen till Finland.

Kukkolaforsen har utvecklat kombinationen av mat, bastu och konferens till en speciallite. Den levande bastu- och matkulturen och det anrika fisket utgör anläggningens själ. På området finns en historisk fiske- & kulturby och ett fiskemuseum. Här är också sätet för Svenska Bastuakademien och ett levande bastumuseum. På området finns tre större bastuanläggningar med sammanlagt 14 bastur. Det finns en souvenirbutik, bar med fullständiga rättigheter och trådlöst Internet på hela området. Kukkolaforsen kan erbjuda ett brett utbud av aktiviteter och arrangemang.

Logi i moderna stuglägenheter, med enkel eller dubbelrum. Lägenheterna har 3-stjärnig hotell standard och är vackert belägna som ett pärlband längs Kukkolaforsen. Även stugor, campingstugor med enklare utrustning samt camping som är öppen året runt.

I december 2018 färdigställdes en ny enplans byggnad med 16 nya hotellrum. 

 

Kukkolaforsen 184, 95391 Haparanda

+46 922 31000

kukkolaforsen.se

facebook logoinstagram logo